Proiect rezidential spaniol de 24 milioane de euro la Brasov

Proiect rezidential spaniol de 24 milioane de euro la Brasov

0 210

In orasul nostru urmeaza sa fie construit un centru rezidential de mare amploare ce va fi amplasat in spatele Spitalului Judetean Basov.
Dezvoltatorul imobiliar Volumetric Romania, parte a grupului spaniol Volumetric, a inceput constructia unui bloc de 11 etaje si 156 de apartamente la Brasov, proiectul urmand sa fie finalizat in doi ani, in urma unei investitii de circa 24 milioane de euro. Ansamblul, denumit Privilegio Brasov, va avea 11 etaje, 156 de apartamente, in 36 de versiuni, de la garsoniere la penthouse-uri, se arata intr-un comunicat al dezvoltatorului.
Lumea este intr-o continua evolutie si in aceasta transformare, comunitatile urbane, familiile, indivizii, uneori, o intreaga generatie, isi schimba aspiratiile, necesitatile, isi regandesc felul in care isi planifica si organizeza stilul de viata.
Motiv pentru care, conceptul dezvoltatorului imobiliar este bine trasat, iar finalitatea fiecarui proiect rezidential este foarte bine pusa la punct.
„Ultimele trei etaje vor fi mai retrase fata de nivelul celor opt”, spune Dan Fasariu, reprezentantul Volumetric DF Romania, companie controlata de grupul spaniol.
„In viziunea noastra, fiecare proiect dezvoltat de noi in Romania va deveni o mica lume, care sa raspandeasca in jur cultul bunastarii si al valorii, confortul si bucuria vietii, specifice adevaratilor europeni”, se arata intr-un comunicat de presa postat pe site-ul Volumetric.

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.