Ghiozdanul de scoala trebuie adaptat la laptop

Ghiozdanul de scoala trebuie adaptat la laptop

0 196

Indiferent daca incepeti scoala sau colegiul ori va intalniti cu prietenii, transportul computerului portabil este ceva necesar ca si portofelul cu maruntisul banilor de buzunar.
Asadar, este deosebit de important ca ghiozdanele generatiei mileniului 3 sa se adapteze la nevoile elevilor si studentilor.
Acestea trebuie prevazute cu doua buzunare frontale usor de accesat, ideale pentru telefon, player MP3 si alte accesorii personale.
Compartimentul principal ar trebui sa includa o sectiune captusita cu plus pentru a proteja computerul portabil si un saculet pentru accesorii suplimentar pentru a pastra cablurile ordonate si in siguranta.
Curelele de umar si manerul captusite fac din acest rucsac comod “al generatiei laptop”, un accesoriu usor de transportat oriunde doriti.
Noul toc ar putea dispune de captuseala interna de plus pentru a proteja netbookul impotriva loviturilor si zgarieturilor si de un buzunar extern usor de accesat pentru a pastra mausul si adaptorul de alimentare.
Noua geanta de piele cu poliuretan si tesatura din neopren este combinatia ideala si se potriveste de minune in rucsacul, geanta diplomat sau valiza si asigura protectie durabila pentru hard diskuri oriunde calatoriti.
Asadar, acestea sunt gentile viitorului care se bazeaza atat pe un design modern, cat, mai ales, pe o functionalitate bine pusa la punct.

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.