Vremea in urmatoarele doua zile

Vremea in urmatoarele doua zile

0 213

Astazi putem vorbi despre o zi frumoasa de toamna, dar cu aspectul unei zile de vara in aproape toata tara.
In sud si sud-vest, dar si in centru, soarele straluceste aproape nestingherit de nori intreaga zi.
In restul tarii norii isi fac aparitia temporar, dar numai in nordul Dobrogei si in sud-estul Moldovei sunt posibile cateva ploi.
Maximele termice sunt in usoara crestere fata de ziua precedenta. In general se vor inregistra intre 23 si 32 de grade, cu cele mai mari valori in zona de campie a Banatului si in sudul tarii.
In zona de munte, printre care se afla si Brasovul, temperaturile vor depasi cu greu 25 – 26 de grade la umbra, dar soarele va incalzi nestingherit atmosfera.
Vineri, in aproape toate regiunile va fi vreme frumoasa, iar soarele va straluci generos, mai ales peste regiunile sudice. Spre nord, norii sunt mai indrazneti, iar in Maramures si in nordul Moldovei vor lasa si cateva averse cu tunete si fulgere. Asemenea fenomene vor putea fi intalnite, sporadic, si in zonele muntoase.
Incalzirea usoara a vremii continua, mai ales in estul si nord-estul tarii, unde sunt si valori mai mari cu pana la 5, 6 grade fata de ziua precedenta. In general se asteapta maxime de la 26 la 33 de grade Celsius.

Cum va fi vremea la sfarsitul acestei saptamani, in numarul de maine al cotidianului nostru.

Dan Bota

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.