Joburi pentru cei mai buni studenti

Joburi pentru cei mai buni studenti

0 221

Absolventii de facultate si tinerii bine pregatiti in domeniul lor au acum sansa de se intalni cu potentialii angajatori, in plan virtual, prin intermediul unui nou portal al locurilor de munca. Aici, studentii romani isi pot depune CV-ul pe site-ul www.joburiLaOrizont.ro este un proiect al Fundatiei Dinu Patriciu si al Ligii Studentilor Romani in Strainatate. Proiectul isi propune motivarea tinerilor romani care invata la universitati de prestigiu din lume, sa se intoarca in tara pentru valorificarea capitalului intelectual romanesc in interesul societatii.
De asemenea, www.joburilaorizont.ro vizeaza crearea unui mediu de comunicare intre absolventii de studii in strainatate si companiile de prestigiu din tara.
Astfel, companiile au atat posibilitatea de crea un profil si de a anunta pozitiile disponibile pe www.joburilaorizont.ro cat si de a accesa o baza de date cu CV-uri ale celor mai buni tineri care au urmat programe de master sau doctorat in afara tarii.
Platforma poate fi accesata de bursierii din programul Orizonturi Deschise derulat de Fundatia Dinu Patriciu, de membrii LSRS, dar si de catre alti tineri romani ce au urmat studii in strainatate si se afiliaza uneia dintre organizatiile partenere ale programului.
Accesarea platformei este gratuita, trebuind doar sa fie creat un cont de utilizator. Companiile anunta posturile vacante, iar studentii candideaza pentru aceste posturi. “Compania BitDefender a fost dintotdeauna un sustinator al educatiei si al spiritului inovator. Suntem o companie globala, cu birouri in Romania, Marea Britanie, Spania si Statele Unite si consideram ca putem oferi viitorilor absolventi oportunitati de a lucra in cadrul unei companii multinationale de succes, invatand de la profesionisti si participand la proiecte inovatoare, desfasurate pe intreg cuprinsul globului”, a declarat Carmen Buruiana, HR Director, BitDefender Romania.
Printre celelalte companii angajatoare de pe site-ul www.joburilaorizont.ro, mai amintim: Raiffeisen Bank, Mobexpert, Omniasig, Quartz Matrix, Microsoft, Banca Romaneasca, etc.

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.