Razie in stil mare

Razie in stil mare

0 212

Politistii brasoveni, ajutati de colegi din alte patru judete limitrofe, aici numesc judetele Prahova, Sibiu, Arges si Covasna, au desfasurat o ampla actiune de control pe strazile din municipiul nostru, scopul fiind asigurarea unui climat de siguranta civica, a sigurantei in trafic si diminuarea fenomenului infractional.
Razia a inceput pe la orele 20,00 si a durat cam patru ore. Iata si bilantul, comunicat noua de responsabili din Politia Brasov.

Au fost controlate circa 1.700 de autovehicule, 681 de persoane fiind legitimate, iar 682 de soferi au suflat in basica, adica in etilotest.
Astfel, au fost constatate 17 infractiuni la legea privind regimul circulatiei rutiere, dintre care 10 pentru consum de alcool.
Un conducator auto a refuzat recoltarea probelor biologice, iar alti patru au fost depistati fara permis.
De asemenea, in momentul verificarilor, doi soferi se aflau la volanul unor autovehicule neinmatriculate.

Drept care au fost retinute 18 permise de conducere, au fost retrase 17 certificate de inmatriculare si s-au aplicat 214 amenzi contraventionale, in valoare totala de 21.590 de lei.
Si astfel se pare ca s-a mai facut putina curatenie intr-un oras in care circulatia a cam devenit infernala, mai ales in zonele lui centrale, iar muti conducatori auto isi birjaresc masinile de parca ar fi in ograda lor.
Asteptam repetarea unor asemenea razii.

Dan Bota

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.