Vadim Tudor glasuieste cu hotarare

Vadim Tudor glasuieste cu hotarare

0 204

Asa ca el afirma: „Presedintele Romaniei voi fi eu sau cine voi vrea eu!”
Dupa care glasuieste mai departe: „In cazul in care nu voi intra in turul doi, voturile mele se vor duce la oricine altcineva, dar nu la Traian Basescu”. Afirmatia a fost facuta de Vadim Tudor ieri.
El a mai completat „Imi pare rau de Crin Antonescu, dar el este o marioneta in mainile lui Dinu Patriciu „
O fi stiind el, vadim, multe din politica romaneasca, dar aici s-ar putea sa se insele, zic eu.
Intrebat daca are vreo preferinta printre ceilalti contracandidati ai presedintelui Basescu, presedintele PRM a precizat ca nu are nicio inclinatie, dar a facut cateva referiri critice la capacitatea presedintelui PNL, Crin Antonescu, de a exercita atributiile de sef al statului.
„In primul rand, ei n-au peste ce tara sa conduca. Cand in toamna va iesi lumea in strada, iese Mireille Mathieu in fata muncitorilor. Imi pare rau de Crin Antonescu, dar el este o marioneta in mainile lui Dinu Patriciu”, a afirmat liderul PRM.
In ceea ce priveste sansele de a castiga cursa pentru Palatul Cotroceni, din toamnã, peremistul s-a aratat increzator.
„Am incredere in steaua mea. Eu nu pun raul inainte. Ii voi bate mar din primul tur”, a afirmat acesta.
Personal gandesc ca nu prea are sanse sa gaseasca marul potrivit si cu fructe coapte. Nu afirm prin asta ca Vadim s-ar cocota la Cotroceni doar sa se afle in treaba si sunt sigur ca si-ar da silinta pentru tara mult mai bine decat altii. Ce il poate impiedica ar fi – de fapt a fost si la celelalte alegeri – discursul sau exagerat erudit, care nu ajunge la inima omului simplu. Iar acest om simplu, tragand cu urechea si la soaptele de prin vecini, il socoteste nebun si nu-i intelege parabolele.
Pe de alta parte, liderul PRM s-a declarat dispus sa negocieze intre cele doua tururi, in cazul unui esec al sau.
„N-am nicio preferinta, dar se va negocia”, a conchis Vadim Tudor.
Oare asta inseamna ca nu mai este valabila chestia declarata la inceput, aia ca nu-si va indrepta voturile spre Basescu? Sa fi coborat atat de mult, spiritual si in mandria sa de patriot, Corneliu Vadim Tudor? Sau l-a socotit pe Basescu o cantitate atat de neglijabila ca sa-l mai bage la calcului negocierilor?

Dan Bota

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.