Brasovenii au votat … gratarul!

Brasovenii au votat … gratarul!

0 474

Brasovenii s-au alaturat marii majoritati a romanilor care au ales sa sanctioneze clasa politica din Romania prin absenta la vot. Ieri, 7 iunie, brasovenii au votat … gratarul si voia buna. La vot s-au prezentat pensionari, membrii de partid fanatici si cativa oameni care mai cred in puterea VOT-ului, printre care si subsemnatul.
Tragic este ca prin absenteismul la vot au de castigat doar ”vanghelistii” si alti pradatori politici, politicieni pentru care excursiile de votare au devenit adevarate tabieturi.
Probabil ca singura solutie ca brasovenii sa voteze era amplasarea unor urne mobile la casele de marcat ale hipermarket-urilor brasovene sau mai bine, amplasarea de sectii de votare pe Timis, pe valea Tarlungului, la Plaiul Foi sau pe Tampa, locuri unde brasovenii au ales sa-si petreaca frumoasa zi de Rusalii. Si, daca va intrebati de ce (ca de fiecare data), in mediul rural, prezenta la vot a fost mult mai mare, va anuntam ca, si anul acesta (ca la fiecare scrutin), la tara s-au cumparat voturile cu produse alimentare si bani. Daca si la oras astfel de practice ar fi folosite, atunci numarul de votanti ar fi cu siguranta mult mai mare.
Deci romanii, si implicit brasovenii, au avut de ales doar intre a-si strica sau nu o zi frumoasa de week-end. Indiferent daca au mers la vot sau nu, in urmatorii 4 ani, ori de cate ori vor avea probleme, vor injura cu patima politicienii. Indiferent de sex, culoare politica sau munca depusa.

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.