Prioritate PD-L: Secretarii de stat si sefii agentiilor

Prioritate PD-L: Secretarii de stat si sefii agentiilor

0 222

Liderii PDL au convocat, pentru saptamana viitoare, o sedinta de Colegiu Director, pentru a stabili secretarii de stat, sefii agentiilor guvernamentale si directorii companiilor nationale pe care democrat-liberalii ii vor desemna in noul Executiv.
Conducerea PDL a convocat, la inceputul saptamanii viitoare, reuniunea Colegiului Director National, pentru a se stabili algoritmul de acordare a functiilor de secretari si subsecretari de stat in cadrul Cabinetului Boc, au declarat, pentru MEDIAFAX, surse democrat-liberale.
Acestea au aratat ca liderii PDL iau in calcul o varianta de algoritm prin care filialele care au obtinut cele mai bune rezultate in alegeri sa aiba reprezentare in structurile guvernamentale de la nivel central.
De asemenea, candidatii care au castigat colegiile, dar au pierdut locul de parlamentar in urma redistribuirii, ar putea fi luati in calcul cu prioritate pentru functiile vizate in administratia locala sau in Executiv.
Democrat-liberalii avertizeaza, insa, toti pretendentii, ca favoritii pentru ocuparea unor functii in Guvern vor fi profesionisti, buni cunoscatori ai domeniilor pe care urmeaza sa le gestioneze.

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.