Evenimente culturale de sfarsit de an in Sibiu

Evenimente culturale de sfarsit de an in Sibiu

0 226

Evenimente culturale ale sfarsitului de an din Sibiu va asteapta cu o serie de spectacole deosebite, dupa cum informeaza site-ul municipalitatii.
Teatrul de Balet pregateste o surpiza sibienilor cu ocazia Sarbatorilor de Iarna. Acesta va pune in scena saptamana viitoare doua premiere – Pas de Quatre si Cenusareasa. Ambele piese vor fi jucate in aceeasi zi si vor fi prezentate de doua ori sibienilor, in zilele de 18 si 19 decembrie, pentru a permite cat mai multor sibieni accesul.
Spectacolele vor fi sustinute pe scena Casei de Cultura a Sindicatelor, iar intrarea este gratuita si se va face in limita locurilor disponibile, in baza unei rezervari prealabile.
De asemenea, sibienii sunt asteptati in cadrul Targului de Craciun sa participe la doua concerte deosebite. Primul concert va avea loc sambata, 13 decembrie, incepand cu ora 19.00 si va fi sustinut de renumitul artist de folk Ducu Bertzi. Acesta va fi prezenta sibenilor un concert special de sarbatori cu colinde si muzica folk pe scena amenajata in Piata Mare.
Al doilea concert va avea loc vineri 19 decembrie, incepand cu orele 19.00, si va fi sustinut de grupul vocal „Acapella” si va cuprinde colinde romanesti si internationale.

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.