Dragos David are planuri mari cu Brasovul

Dragos David are planuri mari cu Brasovul

0 311

Desi anul acesta alegerile parlamentare arata ca un arbore genealogic (gasim printre candidati numai politicieni ad-hoc), sunt si politicieni romani care isi iau in serios rolul de parlamentari europeni.
Unul dintre acestia este si europarlamentarul PD-L, Dragos David. Acesta a participat recent la intalnirea anuala a stomatologilor din Romania, eveniment gazduit de Brasov. Reuniunea a fost un bun prilej pentru europarlamentarul brasovean de a prezenta principalele realizari legislative in domeniul sanatatii ale Parlamentului European. Astfel, Dragos David a sustinut ca „un succes al acestei legislaturi este reprezentat de votarea raportului referitor la facilitarea rambursarii costurilor medicale pentru tratamentele in strainatate. Toate persoanele trebuie sa aiba acces egal la tratament, iar acest cadru sa asigure faptul ca dreptul pacientilor la tratament se bazeaza pe nevoile lor, si nu pe mijloacele de care dispun. Pacientilor le vor fi rambursate costurile cheltuielilor pentru tratament la nivelul existent in tara de origine”.
Politicianul din Brasov a mai tinut sa anunte in premiera ca la Brasov urmeaza sa fie infiintat un centru de excelenta in cercetare, care vizeaza si domeniul medical: „Sunt, de asemenea, promotorul unui proiect care consta in infiintarea unei scoli de formare profesionala a personalului din domeniul medicinei stomatologice, proiect care va fi finantat in intregime din fonduri structurale”.

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.