CFR Cluj paraseste Liga Campionilor cu un egal in fata Romei

CFR Cluj paraseste Liga Campionilor cu un egal in fata Romei

0 181

CFR Cluj grupare pregatita de tehnicianul Alin Minteuan, a reusit un rezultat onorabil in meciul de adio din Liga Campionilor, 1-1 cu AS Roma.
Intr-un meci fara miza pentru clujeni, prima ocazie a apartinut gazdelor, prin Emmanuel Kone in minutul 12, dar sutul ivorianului a fost prins de Lobont.
Dupa aceasta insa AS Roma a demonstrat ca este o echipa mare si a preluat incet dar sigur fraiele jocului si si-a creat primele sanse de gol. Castellini a avut o incursiune periculoasa la poarta lui Stancioiu, iar un minut mai tarziu arbitrul putea acorda penalty la Menez, blocat neregulamentar de Cadu in careu. Roma a deschis scorul in minutul 21, prin Boriello, care a dejucat pasul la ofsaid al apararii ardelene si a marcat: 0-1.
Lacina Traore, in contratimp perpetuu cu colegii sai, a fost fluierat de spectatorii clujeni dupa ce a pierdut mai multe baloane favorabile in careul oaspetilor, totul culminand cu ocazia ratata in minutul 85. Lacina Traore a marcat golul egalarii in minutul 88, iar imediat dupa aceea a fost avertizat cu galben pentru gesturi nepotrivite la adresa publicului: 1-1. Africanul a mers si a salutat fanii la final.

Cristinel Stavaru

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.