Dozator de lapte in pietele brasovene

Dozator de lapte in pietele brasovene

0 255

Brasovul s-a „updatat” din punctul de vedere al conditiilor oferite cetatenilor sai. Desi sunt voci care considera acest lucru o fita, sunt si altii care au o parere foarte buna despre initiativa de a amplasa un dozator pentru lapte.
Concret, brasovenii pot sa-si cumpere lapte proaspat direct de la un dozator similar celor de sucuri si de cafea. Aparatul a fost amplasat in incinta halei agro-alimentare „Star”. Dozatorul ofera doritorilor lapte care este 100% natural, direct de la vacile din ferma unui brasovean, si costa doar 2,5 lei litrul. Deci, aceasta initiativa ar putea fi o afacere, atat pentru producator, cat si pentru cumparatori, pretul fiind mult mai ieftin fata de pretul din magazin. Asa ca, daca doriti lapte proaspat trebuie sa va inarmati cu o sticla curata si monede de 50 de bani, singurele cu care functioneaza dozatorul.
Initiatorii acestui proiect interesant sunt actionarii unei firme din localitatea Feldioara, unic distribuitor de asemenea aparate. Un dozator, care are 100 de litri, costa 6.700 de euro, iar investitia se amortizeaza, conform producatorilor, in sapte, opt luni. Pentru cei interesati anuntam ca astfel de dozatoare se gasesc si in pietele Dacia si Astra.

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.