Protest de amploare in Capitala

Protest de amploare in Capitala

0 267

Zece mii de oameni vor marsalui astazi în centrul Capitalei, iar traficul va fi blocat pe principalele artere. Cei zece mii de sindicalisti din cadrul Blocului Naþional Sindical vor participa la un mars de protest asteptat si anuntat mai de mult, in cadrul miscarilor de primavara si al nemultumirilor tot mai mari datorate unei proaste guvernari a tarii.
La mars vor participa angajati din toata tara care lucreaza in domenii precum: transporturi, constructii de masini (cat a mai ramas din ele!), industria textila, administratie publica sau agricultura.
Sindicalistii cer Gu­vernului sa vina urgent cu un plan anticriza, inexistent de cand a luat fiinta actuala coalitie, cu toate declaratiile belicoase ale piticului Boc.Demonstrantii mai cer mentinerea locurilor de munca si infiintarea unora noi, pentru someri.
Ei mai spun ca, intr-un an de criza, salariul minim pe economie ar trebui majorat de la 600 de lei, cat este el in prezent, la 800 de lei.
Protestatarii vor pleca la ora 12 de la Muzeul Taranului Roman spre Piata Victoriei – Piata Palatului Regal – Ministerul Muncii.
Circulatia autovehiculelor va fi restrictionata pe soseaua Kiseleff si pe traseul de deplasare.
Confederatia Cartel Alfa se pregateste si ea de proteste. Astfel, in peroada 20 mai -20 iunie vor fi organizate pichetari si mitinguri la nivelul judetelor, dupa care, in raport de rezultate, se va demonstra masiv si in Capitala.

Dan Bota

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.