SPM Indoor Division la Brasov

SPM Indoor Division la Brasov

0 248

SPM Indoor Division isi largeste portofoliul de clienti in Bucuresti si Brasov
Firma a anuntat faptul ca doreste sa continue sa-si largeasca portofoliul de clienti, remarcandu-se pe piata de indoor romaneasca. Noile centre comerciale in care au fost postate suporturile SPM Indoor Division reprezinta puncte de atractie importante pentru locuitorii Bucurestiului si ai orasului Brasov.
„Reteta succesului compexului Unirea Shopping Center Bucuresti consta in locatia ultracentrala si traficul ridicat, de aproximativ 25.000 de vizitatori pe zi. Datorita acestor caracteristici, suporturile Digital Frame instalate aici se vor bucura de atentia unui public foarte larg”, sustin reprezentantii companiei.
Unirea Shopping Center Brasov este cel mai mare centru comercial din oras. Inaugurat in acest an, acesta beneficiaza de un trafic semnificativ de vizitatori – 20.000 de persoane pe zi – care gasesc aici relaxare, distractie si cumparaturi. SPM Indoor Division aduce si aici Digital Frame-urile, impreuna cu sistemul ce permite masurarea audientei.
SPM Indoor Division este o agentie specializata in indoor adversiting ce opereaza in centre comerciale de tip mall. Agentia ofera consultanta in alegerea celor mai bune locatii, inchiriere si decorare/neutralizare suporturi, productie publicitara, monitorizare. In prezent, in portofoliul de locatii SPM Indoor Division se gasesc 21 de centre comerciale de tip mall, aflate atat in Bucuresti cat si in marile orase din tara.

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.