Project Management Day la Brasov

Project Management Day la Brasov

0 310

Project Management Day este un workshop interactiv unde este abordata o tematica actuala “Managementul conflictelor in echipa de proiect“.
Scopul PM Day Brasov este de a intelege importanta adoptarii unor principii de management de proiect in propria organizatie; facilita schimbul de experienta in domeniul Managementului de Proiect ; dezvolta networking-ul si de a crea o comunitate locala de Management de Proiect; dezvolta oportunitatile de afaceri in domeniile cu activitate orientata pe proiecte.
Evenimentul organizat de CODECS, are loc pe 7 mai 2009, incepand cu orele 17.30, la International Trade Center, Bdul. Alexandru Vlahuta, nr. 10, etaj 2, intrarea B.
Participarea este gratuita, in limita locurilor disponibile.
Confirmati participarea pana pe 6 mai 2009 la telefon: 0368-412169.
Fondata in 1993 CODECS, a aparut tocmai din dorinta de a veni in intampinarea nevoilor pietei in ceea ce priveste pregatirea manageriala a adultilor printr-o metoda moderna si eficienta – educatia la distanta pe care am preluat-o de la una dintre cele mai mari universitati din lume ce ofera cursuri in sistemul educatiei la distanta – The Open University din Marea Britanie .
Astfel, incepand cu acel an CODECS devine furnizorul programului de MBA oferit de universitatea britanica Conditia contractului de licenta o reprezenta respectarea stricta a standardelor de calitate impuse de Open University.
CODECS este membru activ al European Distance Education Network – EDEN (incepand cu 1994), al International Council for Distance Education – ICDE (incepand cu 1994) si, din luna august 2001, al European Foundation for Management Development (EFMD).
De asemenea, este membru al Fundatiei Resurse Umane Romania, al Asociatiei Nationale a Furnizorilor de Training (ANTRA) si al Asociatiei Romane pentru Industria Electronica si de Software (ARIES)

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.