Centru de informare turistica in interiorul Cetatii Rasnov

Centru de informare turistica in interiorul Cetatii Rasnov

0 292

Demnitarii romani par a se convinge, in sfarsit, de faptul ca, din turism, in tara noastra, se pot castiga multi bani. O initiativa demna de laudat este cea a ministrului Culturii, Cultelor si Patrimoniului National, Theodor Paleologu.
Acesta a participat la inaugurarea punctului de informare turistica de la Cetatea Rasnov. Acesta este cel de-al treilea centru deschis in Romania sub egida UNESCO. Profitand de ocazie, ministrul a discutat si despre problema modului in care au fost realizate lucrarile de amenajare si de reabilitare a Cetatii Taranesti din localitate. Theodor Paleologu a ajuns la Rasnov cu trenul turistic de epoca care circula pe traseul Brasov – Zarnesti. Ministrul a avut placerea de a sustine, la sediul Bibliotecii Judetene „George Baritiu”, conferinta „Republica si laicitate”.
Acestea fiind spuse, daca tot avem centru de informare turistica, speram ca intr-un viitor apropiat sa avem si sosele, trenuri, hoteluri, pensiuni, restaurante si personal agreabil care sa-i serveasca pe potentialii turisti straini.

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.