Aeroportul Brasov – lupta intestina in coalitie

Aeroportul Brasov – lupta intestina in coalitie

0 279

Dupa cate se vede, necazul cu primarul George Scripcaru nu se termina. Influentandu-l pe ministrul Transporturilor, Radu Berceanu, si, in plus, toata gasca pedelista, primul urbano-asfaltist brasovean baga indirect piedici realizarii aeroportului de necesitate urgenta in contextul modernului din inceputul Secolului XXI.
Se intelege ca penelistii sunt pentru realizarea aeroportului, nu numai pentru ca, pe langa ecologistul Iancu Vespasian Augustin, om cu viziunea viitorului, se afla presedintele Consiliului Judetean Brasov, liberalul Aristotel Cancescu. Acest lucru ii deranjeaza enorm pe basescieni, fiintele nefiinte care distrug tara. Iar in privinta aeroportului se pare ca le-a venit mintea la cap si s-au trezit si pesedistii brasoveni, cu influenta asupra structurilor de partid de la varf. Astfel s-a ajuns la o ciocnire intre partile coalitiei care ne guverneaza actualmente.
Aeroportul de la Braºov a blocat coaliþia PSD-PDL, cele doua partide aruncandu-si acuzatii grele pe marginea pistelor de zbor inca neconstruite. Judetul Brasov, initiator al proiectului de constructie, prin presedintele Consiliului Judetean (CJ) Brasov, Aristotel Cãncescu, impreuna si la imboldul ecologistului Iancu Vespasian Augustin, s-au extras din scandal si i-au lasat pe pesedisti, implicati la varf in constructia aeroportului, sa se lupte cu democrat-liberalii, care se opun cu toate mijloacele adoptarii ordonantei prin care 200 de hectare de teren trec de la un institut agricol de la Ghimbav la CJ, pentru constructie. Ministrul PSD al IMM-urilor, Constantin Nita, i-a atacat pe liderii PDL pentru ca se opun constructiei aeroportului la Braºov.
„De ce acum nu va þineti de cuvant? Ca niºte smecheri vor sa-si foloseasca avioanele personale pe un aeroport mic? Nu vom sta sa asistam la aceasta bataie de joc“, a declarat ministrul.
Întrebat cine sunt „smecherii“ la care se referea, ministrul PSD a declarat ca este vorba despre „prietenii din jurului lui George Scripcaru“, referindu-se la primarul PDL al Brasovului, aceasta buba care cangreneaza urbea. Acesta l-a acuzat la raqndul sau pe Constantin Nita ca are interese economice care l-au facut sa agite spiritele in jurul proiectului aeroportului. Scripcaru a explicat ca ministrul Nita l-a numit pe un apropiat al sãu de la PSD, Viorel Chiriac, presedinte al CA al Aeroportului Internaþional Ghimbav, firma care ii are ca asociati pe reprezentantii CJ Braºov, Harghita si Covasna, ai Primãriei Brasov, si, in proportie de 64%, o firma din Canada, Intelcan. Primarul PDL sustine ca are dubii în ceea ce priveste bonitatea acestei firme, care are sediul intr-o casuta postala.
Bun si de la capat. Nu zic despre ministrul Nita ca este curat. Dar ma intreb de ce hotzul Scripcaru – hotz in sensul afacerilor necurate – are dor de cuvantare. Se cunoaste tendinta acestei scuipaturi de taran prost, expirat in ograda natala si ajunsa in balci prin obstructionarea adevarului, conform indicatiilor de partid. Orgoliul sau bolnav face ca Brasovul sa fie frustrat de ceea ce are nevoie. Chiar aveti nevoie, brasovenilor, de asa ceva? Haideti sa deschidem o lista pro si contra aeroportului. Se va trimite la nenorocitul asta de parlament, si poate astfel vom avea si noi, brasovenii, aeroportul dorit.

Dan Bota

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.