Revolutia de la Chisinau aduce un record pentru site-ul Gandul,

Revolutia de la Chisinau aduce un record pentru site-ul Gandul,

0 218

Record pentru site-ul Gandul, adus de Revolutia online de la Chisinau.
Site-ul Gandul a inregistrat, marti, un nou record de vizitatori unici, pe fondul interesului manifestat de cititori fata de evenimentele petrecute in capitala Republicii Moldova.
Conform Studiului de Audienta si Trafic Internet, in timpul zilei de marti, www.gandul.info a fost accesat de 89.847 clienti unici, insumand 116.089 vizite si 338.794 afisari. Acestea plaseaza site-ul inaintea concurentilor directi, editia electronica a cotidianului Gandul fiind depasita in topul site-urilor cotidienelor quality din Romania doar de www.evz.ro.
Printre cele mai accesate articole s-au numarat „Fluxul LIVE” alimentat continuu cu stiri despre evenimentele din Chisinau si reactiile romanesti si internationale, dar si audioeditorialul lui Cristian Tudor Popescu, care a comentat protestele din Moldova. Totodata site-ul Gandul a oferit link-uri catre continutul relevant despre evenimentele in desfasurare, aflat pe retelele de socializare si s-a constituit la randul sau intr-o platforma interactiva pentru useri.
Recordul inregistrat marti vine dupa ce in martie www.gandul.info a inregistrat un nou record istoric 927.012 vizitatori unici pe luna (in crestere cu 4% fata de luna anterioara) si 7.259.735 afisari (cu 17% mai mult decat in februarie).

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.