Pe 14 aprilie – mars al revolutionarilor brasoveni

Pe 14 aprilie – mars al revolutionarilor brasoveni

0 213

Revolutionarii brasoveni au hotarat sa iasa in strada pentru a protesta impotriva manierei in care autoritatile care reprezinta Justitia inteleg sa aplice legea. Astfel, Adunarea Generala a Asociatiei Luptatorilor, Ranitilor si Urmasii Eroilor (ALRUE) Brasov – Decembrie 1989 a planificat organizarea pe 14 aprilie a unui mars de protest. Va fi pichetat Parchetul de pe langa Curtea de Apel Brasov, se va demonstra in fata Prefecturii si a Inspectoratului Judetean de Politie Brasov.”in vederea prezentarii unor memorii cu dovezi clare ale gravelor incalcari ale legii in cazul Romexterra Bank”. Se stie ca in acest caz a fost implicat si seful Asociatiei, Dorin Lazar Maior.
Maior sustine ca Brasovul este condus de structuri tip mafiot, cerand interventia imperioasa a institutiilor abilitate de la nivel central. El afirma ca unele persoane „controleaza structurile de conducere ale Politiei, Garzii Financiare si Directiei Nationale Anticoruptie, constituindu-se intr-un adevarat sistem de tip mafiot”. El mai cere stoparea activitatii celor care „la Brasov, controleaza structurile de conducere ale Politiei, Directiei Nationale Anticoruptie etc.”.
Maior a mai subliniat faptul ca „au trecut peste doi ani de la comiterea unei fraude bancare de amploare fara ca autoritatile sa fi dispus masurile care se impun fata de autorii unei devalizari de 4.000 de miliarde de lei vechi. Ma simt dator sa sesizez opinia publica si sa trag un semnal de alarma asupra faptului ca organele abilitate sa combata infractionalitatea nu fac decat sa raspunda comenzilor unei adevarate caracatite mafiote, la Brasov existand o mafie a gulerelor albe, in care sunt implicati inclusiv factori politici”.

Stiu ca si Maior are bubele lui, dar gandindu-ma la portocala din varful Primariei, la cea de pe Prefectura si la mandarinele de pe alte institutii descentralizate, asezate pe acolo din traista ultimului Mos Craciun care a trecut prin Brasov, inclin sa ii dau ceva dreptate lui Maior. Iar acest protest sa speram ca va sensibiliza pe cei in drept sa ia masuri de cojire a portocalelor.

Dan Bota

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.