Cluj: S-a deschis Targul Cadourilor de Paste

Cluj: S-a deschis Targul Cadourilor de Paste

0 174

Complexul din Cluj-Napoca gazduieste, cel mai mare targ de Paste din judet.
Alaturi de haine, clujenii pot admira si cumpara torturi si prajituri sculptate cu indeletnicire de mai multi bucatari maghiari. Atractia zilei de deschidere a targului a fost un porcusor vegetal sculptat de mai multi bucatari maghiari. Acesta a fost „gatit” de bucatareasa Kati Biro si echipa sa.
Clujenii vor avea ocazia sa participe si la o tombola cu premii atractive.
Cei care vor sa gaseasca cadoul perfect pentru cei dragi cu ocazia sarbatorilor de Paste au ocazia sa castige si o excursie pentru toata familia la un hotel de patru stele din Debrecen. Organizatorii au pregatit cele mai noi colectii de primavara pentru cei care vor sa se innoiasca si au declarat ca evenimentul care se va desfasura in perioada 2-5 aprilie va reprezenta o ocazie pentru toti clujenii care cauta un cadou.
Vizitatorii vor putea alege cadouri dintr-o gama larga de produse: de la cele mai noi colectii ale sezonului in materie de imbracaminte, la o diversitate de obiecte, cosmetice, bijuterii sau dulciuri ce pot fi oferite in dar de Paste. Printre altele, vizitatorii pot gasi la targ o gama foarte variata de haine la preturi reduse, precum si incaltaminte, toate expuse de diversi producatori din tara dar si din Ungaria. Acestia pun in vanzare colectiile vestimentare ale sezonului primavara-vara 2009.
Participantii sunt producatori din toata tara, iar pe langa acestia sunt inscrise si 18 firme din Ungaria.
Programul de vizitare al targului este intre orele 10.00 si 18.00, iar duminica, clujenii isi vor mai putea face ultimele cumparaturi de la targ pentru Paste intre orele 10.00 si 16.00.
Targul Cadourilor de Paste care va avea loc in acest sfarsit de saptamana la Expo Transilvania va aduna in jur de 90 de producatori din tara si alti 15 din Ungaria.

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.