Adrian Cioroianu a demisionat din PNL

Adrian Cioroianu a demisionat din PNL

0 163

Adrian Cioroianu si-a prezentat, vineri, demisia din PNL, la sediul central al partidului, a declarat, pentru Mediafax, secretarul general al liberalilor, Radu Stroe.
„Adrian Cioroianu si-a prezentat demisia, astazi (vineri – n.r.), la sediul central, dar am trimis-o catre organizatia sectorului 1, al carei membru este”, a sustinut Radu Stroe.
El a adaugat ca filiala PNL Sector 1 va constata faptul ca Adrian Cioroianu nu mai este membru al formatiunii liberale.
Radu Stroe a calificat gestul lui Cioroianu ca fiind „foarte trist”.

Cioroianu: Exista viata si in afara politicii
Fostul liberal Adrian Cioroianu a declarat ca nu doreste sa comenteze motivele demisiei sale, anuntand ca se va apleca asupra activitatii sale profesorale si asupra cartilor pe care le scrie si sustinand ca „exista viata si in afara politicii”.
„Nu am niciun comentariu de facut. Va confirm ca mi-am dat demisia. Eu nici nu voiam sa anunt public ca am demisionat, dar s-a aflat de la centru acest lucru”, a spus Adrian Cioroianu.
Intrebat ce va face in continuare, avand in vedere ca a renuntat la activitatea politica, Adrian Cioroianu a replicat ca „exista viata si in afara politicii”.
„Din iunie anul trecut sunt profesor plin la Universitate. Am niste carti de terminat. Nu ma voi plictisi. Exista viata si in afara politicii!”, a conchis Cioroianu.

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.