Sibiu: Concurs de creatie publicitara

Sibiu: Concurs de creatie publicitara

0 216

Asociatia Conexiuni, impreuna cu Casa de Cultura a Studentilor Sibiu si municipalitatea sibiana, organizeaza Concursul de Creatie Publicitara „Promo@art”. Concursul se adreseaza tinerilor cu varsta cuprinsa intre 15-35 de ani, elevi de liceu, studenti sau absolventi.
„Promo@art” consta in elaborarea de concepte pentru spoturi TV si radio, precum si pentru printuri (afise), jurizarea urmand sa se efectueze pe baza criteriilor de originalitate a ideii creative, de simplitate a acesteia si de relevanta a mesajului pentru obiectivul de comunicare anuntat. Temele concursului sunt: festival, spectacol, concert de: DANS, TEATRU, FOLCLOR, JAZZ. Data limita pentru depunerea lucrarilor este 15 aprilie 2009.
Cei mai buni 10 concurenti vor participa mai departe la ateliere de publicitate si seminarii in cadrul unui centru multimedia unde vor beneficia de pregatiri in domeniu. Cele mai bune creatii de afise si spoturi realizate in timpul pregatirii vor fi premiate si prezentate in cadrul unei expozitii. Juriul va fi format din publicul vizitator al expozitiei si din specialistii in domeniu care i-au pregatit.
Promo@rt este un proiect ce vine in intampinarea tinerilor talentati, cu idei creative care doresc sa urmeze o cariera in domeniul publicitar. Ideea proiectului este de a selecta un grup de tineri creativi care sa beneficieze ulterior de pregatire in domeniul publicitatii si a marketingului publicitar.

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.