Antonio Conceicao – noul antrenor principal al FC Brasov!

Antonio Conceicao – noul antrenor principal al FC Brasov!

0 234

Portughezul care a castigat Cupa Romaniei si Supercupa Romaniei cu CFR Cluj a semnat un contract cu gruparea de sub Tampa pana la finalul campionatului, cu drept de prelungire pe inca un an. Presedintele si patronul brasovenilor, Ioan Neculaie, i-a cerut portughezului sa obtina mai multe puncte, cu care sa urce in clasament si sa se indeparteze de zona periculoasa.
Toni Conceicao spune ca secretul sau la Brasov va fi munca. Pentru indeplinirea obiectivelor, lusitanul isi doreste sa intareasca lotul stegarilor cu inca 5 jucatori.
Ioan Neculaie conmsidera ca experienta acumulata de portughez il va putea ajuta si pe Daniel Isaila, care ramane la echipa, in calitate de secund. Presedintele galben-negrilor spune ca si Danut Oprea poate ramane la FC Brasov, daca isi doreste acest lucru. Echipa de sub Tampa nu are doar un antrenor nou, ci si un presedinte executiv. Dupa mai multi ani de absenta, in care a urmarit din tribune meciurile echipei de suflet, Iosif Kovacs revine pe o functie de conducere si spera sa ajute echipa in acest campionat extrem de dificil. Fotbalistii brasoveni sunt in vacanta pana in 10 ianuarie, cand va avea loc reunirea lotului. Din 22 ianuarie, pana in 9 februarie, stegarii vor efectua un cantonament in Antalya, dupa care vor juca in prima etapa din 2011 la Alba Iulia, cu Universitatea Cluj.

Vifor Rotar

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.