Raurile din Prahova vor fi ecologizate

Raurile din Prahova vor fi ecologizate

0 178

O veche vorba spune: ”mai bine mai tarziu decat niciodata”. Acest lucru a fost luat de bun si de catre politicienii romani care fac din ce in ce mai multe actiuni care au ca scop ecologizarea Romaniei.
De aceasta data este vorba despre vaile raurilor Prahova si Teleajen care vor fi ecologizate. Aceasta actiune face parte dintr-un proiect initiat saptamana trecuta de Muzeul Judetean de Stiinte ale Naturii care vizeaza implicarea societatii civile in protejarea naturii si crearea unui mediu sanatos in judetul Prahova. Decizia de ecologizare a celor doua rauri a fost luata in cadrul dezbaterii “Mai informati, mai constienti, mai responsabili pentru rauri curate in judetul Prahova”, organizat de Muzeul Judetean de Stiintele Naturii.
Proiectul este finantat de Uniunea Europeana, fiind implementat in parteneriat de Muzeul Judetean de Stiintele Naturii si Fundatia Oamenilor de Stiinta Prahova. Potrivit directorului Muzeului de Stiintele Naturii Prahova, Emilia Iancu, in acest program vor fi implicati locuitorii tuturor localitatilor strabatute de cele doua rauri, institutii publice, elevi, organizatii non-guvernamentale si specialisti pe probleme de mediu. Lor li se vor adauga turistii care vin in vacanta pe Valea Prahovei.

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.