Sibiu: Motocross la Copsa Mica in weekend

Sibiu: Motocross la Copsa Mica in weekend

0 203

In acest week-end, iubitorii de adrenalina au ocazia sa isi testeze caii putere pe doua roti in cadrul unui concurs de motocross organizat in localitatea sibiana Copsa Mica.
Sambata si duminica, pe circuitul special amenajat la iesirea din oras, are loc o noua etapa din Campionatul national individual Open Motocross.
Deschiderea anului competitional 2009 la Motocross va avea loc la Copsa Mica, acolo unde clubul sportiv Moto-Sport Xtreme in colaborare cu Federatia Romana de Motociclism, Primaria Copsa-Mica, Directia Municipala pentru Cultura, Sport, Turism si Tineret Medias organizeaza in data de 29 martie 2009, prima etapa nationala de motocross. Competitia va avea la startul ei, peste 100 de sportivi de la motocluburile afiliate la Federatia Romana de Motociclism.
Festivitatea de deschidere este programata pentru ora 10, urmand apoi sa se dea startul competitiei pentru fiecare clasa de motoare in parte.
Sambata anterioara competitiei va fi rezervata antrenamentelor incepand cu ora 10, urmand ca de la ora 17:30 sa aiba loc o sedinta tehnica.
Castigatorii vor fi premiati incepand cu ora 16. Organizatorii acestei competitii sunt Clubul Motospor Xtreme Media, Federatia Romana de Motociclism si Primaria orasului Copsa Mica.
Competitia se va desfasura pe mai multe clase, incepand cu 50 centimetri cubi automat si clasa MX2, unde sportivii vor alerga pe motociclete de 450 centrimetrii cubi, in patru timpi.
„Desfasurate pe teren accidentat, aceste competitii sunt foarte spectaculoase atat pentru sportivi cat si pentru spectatori si telespectatori ceea ce a facut ca numarul practicantilor si simpatizantilor acestui sport sa fie in continua crestere. Ajunsa la a 4-a editie, impreuna cu colaboratorii, partenerii, sponsorii si sustinatorii acestui sport dorim ca organizarea anuala a unei etape de motocross si a unei etape de Enduro-Cross sa devina o traditie” se arata intr-un comunicat al Directiei Municipale pentru Cultura, Sport, Turism si Tineret Medias.

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.