Gontea Ion ramane …branean!

Gontea Ion ramane …branean!

0 227

Ca mutarea facuta de PD-L cu prefect Ion Gontea nu mai poate mira pe nimeni, in acest partid totul este posibil. Aceasta s-a vazut si ieri, la intalnirea dintre liderii locali ai Cartel Alfa si „locatarul” marelui birou prefectural. De mirare ar putea fi doar faptul ca a mai detinut functii publice, a fost parlamentar – e drept, pe liste, presedinte de CJ, ba chiar si „incalzitor” de scaun primarial pentru G. Scripcaru si mai nou este si notarnotar.
Intrevederea a inceput normal, liderii sindicali facandu-se ca il respecta pe prefect, iar acesta facandu-se ca moare de grija bietilor sindicalisti
Dupa care Ion Gontea, amintind tot timpul de experienta dobandita in domeniul administrativ, s-a plimbat o vreme in doua luntre, cand fiind de partea revendicarilor sindicalistilor, cand combatandu-le. Dupa care „a luat apa la fund” cand s-a apucat sa faca teoria sporurilor salariale si cand s-a apucat sa silabiseasca doleantele sindicalistilor, ocazie cu care a gafat impardonabil, insistand in numirea celor doi profesori universitari, reprezentanti ai sindicalistilor de la Universitatea „Transilvania”, ca reprezentand „sindicatele CATEDRELOR didactice”, in loc de „CADRELOR didactice”.
La care profesorul universitar doctor Ionel Staretu, liderul sindicatului de la Unuversitatea „Transilvania” Brasov, vazand atata imbecilitate, a scos manusile si i-a spus-o prefectului verde in fata, pe baza de date statistice, ca puterea de cumparare a romanilor a scazut cu 30%, dovedind politica gresita a guvernului si acuzandu-l pe prefectul in coaja de brad portocalie de abureli. Pe deasupra l-a mai acuzat pe prefect si de lipsa de merite in dobandirea functiei, subliniind ca nu este batut in cuie acolo.
Profesorul Staretu a incheiat: „Este o pura intamplare ca dumneavoastra sunteti de partea cealalta a mesei, in costum, si noi de partea asta, in haine de strada. Poate ramaneti, poate nu (in functie, n.a.), ca de atatia ani de cand vin pe la Prefectura, am vazut pe multi pe aici.”
Dupa aceste afirmatii, lui Gontea Ion i-a ramas un os in gat, probabil de acela pentru arsice, dar s-a hotarat sa nu-l apuce damblaua si i-a raspuns, voalat si tragandu-l de urechi pe prof. Staretu, ca ar trebui sa-i fie rusine.
„Nu va sade bine sa faceti asemenea declaratii, dumneavostra, profesor universitar.”
Ceea ce demonstreaza modul ciocoiesc de a gandi al prefectului parvenit Ion Gontea. El a continuat sa-si franga mainile pe chestia unor iluzorii nedreptati care i se fac prin parchete, chiar daca sala se golise.

Dan Bota

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.