Targ de job-uri pentru studentii brasoveni

Targ de job-uri pentru studentii brasoveni

0 197

Studentii Universitatii „Transilvania” sunt asteptati saptamana aceasta la Job Shop, cel mai mare targ national de cariera pentru tineri.
Evenimentul se adreseaza studentilor de la toate profilele, atat cele tehnologice cat si cele non-tehnologice.
Anul acesta JobShop are loc in perioada 23-26 martie pe Colina Universitatii Transilvania si cuprinde: zile de standuri, Prezentari de companii, Competition, BACo, eJobShop.
JobShop este unul dintre cele mai importante evenimente organizate de BEST Brasov.
JobShop este un eveniment national de cariera pentru studenti si absolventi, organizat cu sprijinul Universitatii „Transilvania” Brasov. Initial JobShop s-a adresat studentilor de la profilul politehnic, insa pe masura ce evenimentul a luat amploare, iar interesul participantilor a crescut, acesta s-a extins pe toate domeniile, atat tehnologic cat si non-tehnologic.
Scopul acestui eveniment este facilitarea comunicarii intre Universitate, Companii si Studenti, precum si acordarea unui sprijin in cariera studentilor.
Timp de doua zile studentii au posibilitatea de a lua contact direct cu companiile, de a discuta cu reprezentantii acestora. In aceste doua zile companiile vor colecta C.V.-uri.
BEST Academic and Companies (BACo): Masa rotunda cu reprezentanti ai studentilor, companiilor si ai universitatii, la care sunt dezbatute teme de actualitate intr-un cadru organizat si facilitat.
Prezentarile de companie: Companiile se prezinta de la modul de lucru, domeniul de activitate pana la cum poti tu sa ii ajuti in dezvoltarea lor si implicit a ta.
Competitii: Arata ceea ce poti in cadrul unei competitii organizate de companii interesate de a-si cunoaste viitorii angajati, caracterul si talentul acestora, precum si deprinderile.
Targul a inceput ieri cu o serie de seminarii pe problem de cariera, urmand ca de azi studentii sa poata vizita standurile angajatorilor si sa depuna CV-uri. Job Shop a ajuns anul aceasta la a zecea editie si s-a bucurat pana acum de un imens succes in randul studentilor si al absolventilor.
Anul trecut, in toate centrele universitare din tara unde s-a organizat Job Shop au participat cu oferte de locuri de munca 241 de firme.

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.