Sibiu: Investitii in serviciile publice

Sibiu: Investitii in serviciile publice

0 232

Odata cu aprobarea bugetului local pentru anul 2009 in sedinta din 6 martie, serviciile publice in subordinea consiliului local vor continua investitiile care au demarat in anii precedenti, informeaza municipalitatea intr-un comunica de presa postat pe site-ul institutiei.
Serviciul de Administrare a Unitatilor de Invatamant Preuniversitar de Stat a alocat pe lista proprie de investitii suma de 1.136.500 lei pentru lucrari in continuare. Vor continua in acest an proiectarea si executia amenajarilor exterioare la sala de sport de la Scoala nr. 18, lucrarile auxiliare de constructii si instalatii la corpul nou de cladire de la Colegiul National Gheorghe Lazar, lucrarile de constructii si instalatii la corpul nou de cladire de la Colegiul Terezianum, executia sarpantei la Gradinita nr. 43 si lucrarile de reabilitare a liceului Constantin Noica.
La Gradina Zoologica vor continua lucrarile demarate anul trecut pentru reabilitarea si construirea adapostului pentru lei, tigri, mistreti, oaie cu coama si lame. Lucrarea executata de HidroConstructia SA este finalizata in proportie de 80%, iar termenul de finalizare este data de 15 aprilie, in functie de conditiile meteorologice. Suma alocata petnru continuarea acestei lucrari in 2009 este de 434.000 lei. Continua de asemenea si lucrarea de amenajare a amplasamentului pentru reptile si papagali, lucrare executata de SC Marconsib SA, suma alocata pentru aceasta fiind de 202.500 lei. Vor fi continuate in paralel si lucrarile de reabilitare a sediului administrativ al Serviciului Public, suma alocata fiind de 343.000 de lei.
Serviciul Public de Administrare a Domeniului Public si Privat va continua lucrarile de amenajare a parcarii de pe strada Targul Cailor si parcarile de pe strada Muncel I si II (suma totala pentru cele doua lucrari executate de SC Terra Construct SA este de 3.010.867 lei). Va fi continuata si achizitionarea dotarilor independente – vehiculul de ridicat, indicatoare, cabina supraveghere, automat de parcare si piloni mobili pentru delimitare, suma alocata la acest capitol fiind de 786.000 lei.
Serviciul de Administrare a Cimitirului Municipal va continua lucrarile la capela mortuara (zugraveala exterioara si racordul electric). La Baia Neptun vor fi executate lucrari de imprejmuire a curtii interioare si lucrari de proiectare si executie a consolidarii cosului de fum. Serviciul de Administrare a Pietelor va continua lucrarea de amenajare a retelelor de hidranti in Piata Obor, lucrare pentru care a fost alocata suma de 50.000 de lei.

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.