Cursa aeriana directa Sibiu – Milano

Cursa aeriana directa Sibiu – Milano

0 315

Compania aeriana irlandeza Ryanair negociaza introducerea unor curse din Sibiu catre Nordul Italiei.
Sibiul ar putea avea pana la finele acestui an inca cel putin trei zboruri catre Italia, dupa ce, pe langa Blue Air, a mai aparut o companie low cost interesata sa opereze pe Aeroportul Sibiu.
Potrivit primarului Johannis, reprezentantii companiei aeriene low cost, Ryanair din Irlanda si-a manifestat interesul de a opera curse aeriene din Sibiu, spre Italia. „Dansii vor sa introduca zboruri catre principalele orase din Nordul Italiei. Deocamdata nu am purtat discutii concrete, dar probabil ca vor urma” a spus Johannis.
Ryanair vrea sa decoleze si sa aterizeze in si din Sibiu catre si dinspre Milano, Pisa, Treviso si Torino.
Compania aeriana Ryanair, considerata numarul unu in Europa pe segmentul low-cost, si-a inceput cursele dinspre si inspre Romania, operand pe ruta Arad – Milano – Bergamo, de la data de 1 aprilie 2008, iar din 18 aprilie, pe relatia Constanta – Pisa. Pretul biletelor din Arad incepeau de la 10 euro cu toate taxele incluse. Din pacate, din cauza unor neintelegeri cu aeroportul din Arad, Ryanair a renuntat sa mai opereze aceste curse, ultimul zbor avand loc pe data de 4 august 2008.

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.