In Poiana Brasov, prin strada Caramidariei

In Poiana Brasov, prin strada Caramidariei

0 257

Primaria Brasov intentioneaza sa reamenajeze strada Carmidariei si sa realizeze un drum de legatura cu Poiana Brasov, preluandu-se astfel o parte din traficul de pe DN 12. Noul drum de legatura va fi realizat prin reamenajarea drumului forestier existent si va avea o lungime de 6 km. Acest nou acces spre Poiana este menit sa diminueze traficul de pe drumul ce pleaca din Livada Postei si care, mai ales iarna, este supraaglomerat.
Strada Caramidariei va fi si ea supusa unor transformari, astfel incat sa preia traficul greu din zona Romradiatoare. Strada va fi amenajata pana la intrarea in Poligonul Magurele, va trece pe l?ng? Institutul de Pajisti si va face legatura cu DN73, in dreptul firmei Inna Schaeffler. In continuare, pe drumul de la Losan, se va putea intra pe DN1.
Cei care au propus aceste lucrari considera ca prin modernizarea Strazii Caramidariei se creaza premisele dezvoltarii zonei “Rasaritul”, care acum este intr-o stare jalnica. In zona sunt inca locuinte neracordate la apa potabila, blocurile si caminele au un aspect sordid iar strada este intr-o stare avnsata de degradare.

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.