Creativitate si ceai la Brasov

Creativitate si ceai la Brasov

0 424

Profesionisti sau simpli amatori, copii, dar si adulti, toti prefera galeriile unde isi pot pune mintea la contributie si pot da frau liber imaginatiei.
Fie ca vor sa-si decoreze casa, sa ofere cadouri personalizate, ori vor sa-si creeze bijuterii originale, brasovenii gasesc solutii inedite.
„Creativitate si ceai” este sloganul care-i aduce in cea mai cunoscuta galerie din Brasov atat pe cei mici, cat si pe cei mari.
„Majoritatea celor care vin aici confectioneaza tablouri, rame pentru tabluri, decoratiuni interioare, picteaza pe sticla si isi confectioneaza bijuterii.
Atelierele sunt gratuite, iar la final, clientii pleaca acasa multumiti ca si-au pus ideile in pratica. Principala conditie de participare la ateliere este sa-si cumpere consumabilele din magazinul nostru”, spune Simona Dulea, reprezentat „Creativ”, citata de Adevarul.
Materialele folosite la curs sunt incluse in pret, iar lucrarile pot fi luate acasa. Atelierele au loc de luni pana miercuri, de la ora 16.30, pana la 18.00.
In Galeria „Creativ” oaspetii sunt invitati sa-si prepare si ceaiuri eco, pentru a le da energia necesara creatiei. Un pliculet de ceai costa 1,5 lei.
Organizatorii le dau clientilor nu doar numeroase materiale, ci si tehnici si idei pentru arte plastice, decoratiuni si hobby creativ.
Initiatorii acestui proiect va pun la dispozitie sfaturi si materiale pentru dezvoltarea creativitatii, petrecerea in mod creativ a timpului liber sau confectionarea unui cadou deosebit.
Puteti sa va folositi timpul liber pentru a realiza un cadou unic ce va cuprinde o parte din ideile si sensibilitatea dumneavostra. Valoarea obiectelor realizate manual este speciala si veti descoperi acest lucru creandu-le.

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.