Mama si-a renegat fiul asasin

Mama si-a renegat fiul asasin

0 157

Abominabila crima de la Sacele, unde s-au descoperit trei cadavre intr-o hazna, nu si-a dezvaluit inca toate detaliile macabre. Anchetatorii afla amanunte terifiante pe masura ce incearca sa reconstituie circumstantele comiterii triplului asasinat. Se pare ca cele trei victime descoperite in latrina unui sacelean – proprietarul casei, un copil de 13 ani si tatal acestuia – au fost ucise in somn, cu un ciocan sau topor care le-a sfaramat capetele. Presupusul ucigas este fiul proprietarul casei din Sacele; copilul este al concubinei suspectului, aflata la munca in Grecia, unde a si dat declaratii politiei elene. Anchetatorii se afla inca in cautarea armei crimei, daca nu cumva obiectul care a curmat viata celor trei este una din uneltele descoperite in masina asasinului, pe care au reusit sa o recupereze de la aeroportul Otopeni. Acolo de unde autorul triplei crime a zburat spre Grecia, in urma cu aproape o saptamana, pentru a-si pierde urma. Inainte de a se imbarca pentru insula Cos, unde lucreaza amanta, barbatul si-a sunat concubina pentru a-i povesti ce facuse si pentru a o ameninta ca e randul ei sa moara.
Mama presupusului asasin s-a intors din Grecia unde se gasea la randul ei la munca si a fost deja audiata de catre procurorii brasoveni. Femeia si-a renegat baiatul, declarand pe treptele Parchetului ca nu-l mai recunoaste drept fiu al ei daca se va adeveri ca el este autorul cumplitei fapte.
Intre timp, anchetatorii supravegheaza, cu ajutorul politistilor eleni, locuinta concubinei din Grecia, sperand ca asasinul va incerca sa ia legatura cu femeia. Politistii asteapta sa soseasca de la Institutul Mina Minovici din Bucuresti rezultatul testelor ADN efectuate asupra probelor de sange prelevate din masina suspectului. Pana atunci, timp de doua saptamani, Stefan Vrabie nu poate fi pus sub acuzare.

Vifor Rotar

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.