Marele concert al verii la Opera Brasov

Marele concert al verii la Opera Brasov

0 147

Sambata, 28 iunie 2008, ora 18.30, la Sala Operei din Brasov sunteti invitati la Marele Concert al Verii, organizat cu ocazia inchiderea stagiunii 2007-2008. Opera Brasov intampina fiecare anotimp cu cate un mare concert: de Primavara, de Toamna, de Vara si de Iarna. Concertul de Vara din 28 Iunie, in regia maestrului Cristian Mihailescu, are si minunata ocazie de incheia stagiunea 2007-2008, o stagiune incununata de succes, atat pe scena vietii culturale brasovene, dar si in tara si in strainatate.
Solistii, corul si orchestra Operei din Brasov va invita in minunata sala din Str. Bisericii Romane, cu un program deosebit: arii celebre, titluri celebre, artisti celebri, coruri celebre. Dirijor: TIBERIU SOARE (Opera Nationala Bucuresti). Regia: CRISTIAN MIHAILESCU. In distributie: Nicoleta Chirila, Asineta Raducan, Gabriela Hazarian, Valentina Margaras, Simona Manole Marcan, Corina Klein, Tina Munteanu, Sorin Lupu, Adrian Marcan, Valentin Marele, Mihai Irimia. Invitat special: Alfredo Pascu (Teatrul National de Opereta „Ion Dacian” Bucuresti), CORUL SI ORCHESTRA OPEREI BRASOV.
Pret bilete: 20, 10 lei. 5 lei pentru elevi, studenti si pensionari. Pensionarii au intrare libera (fara loc asigurat).
Biletele se vand la sediul Operei din str. Bisericii Romane nr. 51, tel. 0268-419380 si la Agentia Operei din str. G. Baritiu nr. 20.

L.M.

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.