Incendii in Brasov

Incendii in Brasov

0 140

Azi noapte pompierii brasoveni s-au confruntat cu doua incendii care le-au dat ceva de lucru.
Asfel, o casa situata mai inspre marginea urbei, langa linia ferata, dar si in preajma celei de inalta tensiune, a fost cuprinsa de flacari, cel mai probabil din cauza unui scurt-circuit. Nu s-au consemnat victime omenesti, din cele patru persoane surprinse de incendiu in casa, dintre care si un copil de doi ani, doar una suferind arsuri si fiind transportata la spital, ceilalti scapand, in general, doar cu spaima.
Cu toata interventia pompierilor – foarte grea datorita retelei de inalta tensiune din preajma si a conductorului electric de la calea ferata – casa a fost complet mistuita de flacari.
Casa nu era asigurata.
Tot azi noapte a fost cuprins de flacari un apartament in care se aflau proprietarii. Acestia au fost treziti din somn de fumul gros degajat de foc. Nici aici nu s-au consemnat victime omenesti.
Cauza exacta a declansarii incendiului nu a fost inca stabilita cu exactitate, banuit fiind tabloul de sigurante sau explozia televizorului, avut in vedere fiind si cuptorul cu microunde. Proprietarii acuza insa desele intreruperi de curent electric, care pot provoca socuri cauzatoare de stricaciuni.
Focul a mistuit cam tot ce se afla in apartament, nici acesta nefiind asigurat
Ca si in primul caz, proprietarii au ramas pe drumuri, datorita faptului ca au neglijat asigurarea bunurilor din proprietate. Acest lucru trebuie sa ne puna pe ganduri, chiar daca ni se pare cam incomod sa scoatem bani din buzunar si pentru asigurare, dar niciodata nu se stie ce poate aduce urmatoarea clipa, asa ca tot paza buna si prevederea ne fereste de clipe cel putin neplacute

Dan Bota

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.