Filmele saptamanii 13-19 iunie 2008

Filmele saptamanii 13-19 iunie 2008

0 142

Go Multiplex

Orele: 17.00, 19.00, 21.00
Fotografii bantuite (Shutter)
Regia: Masayuki Ochiai
In rolurile principale: Joshua Jackson, Rachael Taylor
Gen: Horror, Mister, Thriller
Un cuplu de tineri casatoriti descopera imagini terifiante, spectrale developand pozele unui accident inspaimantator. Incep sa investigheze cazul, dar isi dau seama ca unele mistere e mai bine sa ramana nedezlegate.

Orele: 17.30, 19.30, 21.30
Stapanii strazilor (Street Kings/The Night Watchman)
Regia: David Ayer
In rolurile principale: Keanu Reeves, Hugh Laurie
Gen: Crima, Drama, Thriller
Keanu Reeves joaca rolul principal, acela al lui Tom Ludlow, un politist cu experienta, care isi reface cu greu viata, dupa moartea sotiei sale. Cand dovezile sugereaza ca a luat parte la executia unui coleg politist, el este silit sa infrunte traditiile politienesti pe care le-a respectat pe parcursul intregii sale cariere. Hotarat sa nu se de batut el reuseste sa faca dreptate si sa nu se lase influentat de cei din jur.

Orele: 18.00, 20.00, 22.00
Aurul nebunilor (Fool’s Gold)
Regia: Andy Tennant
In rolurile principale: Matthew McConaughey, Kate Hudson, Donald Sutherland
Gen. Aventuri, Comedie, Romantic, Thriller
Ben „Finn” Finnegan (Matthew McConaughey) este un vanator de comori, afabil si modern, obsedat sa gaseasca legendara zestre a coroanei din secolul XVIII – 40 de cufere cu bogatii, care au fost pierdute in largul marii in anul 1715. In aceasta aventura, Finn si-a sacrificat inclusiv mariajul cu Tess (Kate Hudson). Tocmai cand Tess incerca sa-si refaca viata, lucrand pe un mega-yacht, detinut de miliardarul Nigel Honeycutt (Donald Sutherland), Finn descopera date esentiale despre coordonatele comorii. Spre consternarea lui Tess, Finn reuseste sa se strecoare la puntea yachtului lui Nigel si folosindu-si sarmul invincibil, ii convinge pe miliardar si pe fiica sa de bani gata, Gemma (Alexis Dziena), sa-l ajute in cautarea comorilor spaniole. Pana cand si Tess se lasa cooptata in descoperirea comorii, care le-a scapat prea multa vreme

Cinema Modern

Orele: 17.30, 20.00
Atonement
Regia: Joe Wright
In rolurile principale: Keira Knightley, James McAvoy
Gen: Drama, Romantic, Razboi
Poveste de dragoste ce se desfasoara pe parcursul a zeci de ani, ecranizarea dupa cunoscutul roman al lui Ian McEwan se invarte in jurul micutei Brionny, o fetita de 13 ani care schimba vietile tuturor din jurul ei cand ia neinspirata decizie de a-l acuza pe Robbie, iubitul sorei ei, de o crima pe care a acesta nu a comis-o. Inchis ca urmare a declaratiei lui Brionny, Robbie iese dupa ani de zile din inchisoare si face tot posibilul sa-si ia viata de la capat. In film apar Keira Knightley si James McAvoy.

Cinema Bulevard

Orele: 17.00, 19.30
Indiana Jones 4
Regia: Steven Spielberg
In rolurile principale: Cate Blanchett, Harrison Ford
Gen: Actiune, Aventuri
Cea mai noua aventura incepe in desertul de Sud-vest, in 1957 – in toiul Razboiului Rece. Indy si partenerul lui, Mac (Ray Winstone) abia au scapat teferi dupa o confruntare cu agentii sovietici pe un aeroport indepartat. Acum, profesorul Jones s-a intors la Colegiul Marshall – doar ca descopere ca lucrurile stau cum nu se poate mai rau. Prietenul lui apropiat, decanul colegiului (Jim Broadbent), ii explica tacticos cum recentele activitati ale arheologului au devenit obiect de suspiciune, iar guvernul a facut presiuni asupra conducerii universitatii pentru a-l da afara. In drum spre oras, Indiana se intalneste cu tanarul Mutt (Shia LaBeouf) care ii lanseaza o noua provocare. Daca arheologul il ajuta pe Mutt intr-o problema cu adanci implicatii personale, va putea totodata face o noua si spectaculoasa descoperire: Craniul de cristal din Akator, legendar obiect de fascinatie, superstitie si frica.

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.