Intalnire la Brasov a reprezentantilor liceelor cu profil feroviar

Intalnire la Brasov a reprezentantilor liceelor cu profil feroviar

0 139

Vineri, la Brasov va avea loc intalnirea reprezentantilor liceelor cu profil feroviar din intreaga tara. Evenimentul, Conferinta Nationala a Federatiei Sindicatelor din Invatamantul de Transporturi C.F.R.. Departamentul pentru Invatamantul de Transporturi F.E.N se afla la cea de-a treia editie si se va desfasura la hotelul Aro Palace.
In deschiderea conferintei, joi, 5 iunie 2008, incepand cu orele 17.00, la Colegiul Tehnic Feroviar Brasov, Departamentul pentru Invatamantul de Transporturi va organiza Seminarul National cu tema „Invatamantul tehnic preuniversitar si piata muncii”, seminar care se desfasoara in parteneriat cu Inspectoratul Scolar al Judetului Brasov.
Prof. Florin Dobrescu, presedintele Departamentului pentru Invatamantul de Transporturi din cadrul Federatiei Educatiei Nationale, a declarat: „Evenimentul va marca 16 ani de la constituirea federatiei, va analiza activitatea desfasurata in perioada 1992-2008 si va adopta strategia de actiune sindicala pentru viitor. Cu acest prilej va fi prezentat, in premiera, un film document, vor fi transmise mesaje din partea unor delegatii si organizatii partenere din tara si de peste hotare. Tot acum se va evalua starea actuala a invatamantului romanesc si se vor propune masuri menite sa contureze strategia de modernizare a procesului de educatie pe termen mediu si lung, pe baza principiilor Pactului National pentru Educatie”.

S.M.

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.