Incident cu tigani

Incident cu tigani

0 150

Ieri s-a petrecut pe una din strazile brasovene un incident nemaiintalnit pana acuma. Este vorba de agresarea si ranirea destul de grava a unui politist de catre opt indivizi de etnie tiganeasca, beti turta.
Acesti opt indivizi inconstientizati de consumul excesiv de alcool se aflau inghesuiti intr-un autoturism, cand au fost opriti de un politist de la Circulatie pentru a fi verificati de acte si de starea lor cam ciudata in trafic.
Intre timp a sosit un alt politist, chemat in ajutor prin semnal specific.
Vazand aceasta, tiganii au pornit masina in care se aflau si l-au prins sub roti pe politistul care ii oprise, unul dintre betivi aruncand cu o piatra in masina celui de al doilea si spargandu-i un geam.
Primul politist a fost tarat de masina tiganilor cativa zeci de metri, suferind astfel multiple rani, printre care si fracturarea piciorului stang, dupa care tiganii au fugit de la locul faptei. Politistul se afla acuma la spital, fiind in afara oricarui pericol.
Politia a trecut, cu efective sporite, la cautarea infractorilor, atat in Brasov, cat si in Sacele, unde se pare ca domiciliaza tiganii.
Dupa prinderea infractorilor, acestia, in raport de zilele necesare insanatosirii politistului, risca o condamnare de pana la 15 ani.
Si uite cum sfidarea legilor si a unei convietuiri normale de catre reprezentantii coloratilor se inteteste, ei – “saracii marginalizati !” – constituindu-se parca intr-un stat in stat, datorita unei ingaduinte mult prea mari a legilor si, in special, a autoritatilor fata de aceasta etnie, se pare neintegrabila intr-o societate normala.
Pe moment au fost retinuti la Sacele doi dintre faptasi, care au declarat ca erau singuri in masina si ca au fost luati la bataie de politisti si de aceea au fugit, insa martorii infirma si contrazic aceste declaratii. Suspectii depistati au fost lasati inca in stare de libertate, promitand ca azi se vor prezenta singuri la Politie

Dan Bota

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.