Manjire electorala

Manjire electorala

0 133

Cand faci parte dintr-o adunatura politica gen PD-L, cu tipi verosi si tendinte spre scaune ce asigura posibilitatea unor afaceri la limita legala, ti aduni jegul de pe tine si-ti manjesti cu el adversarul politi.
La fel face si candidatul PD-L la presedinia CJ Brasov, Dumitru Puchianu.
In duelul sau cu Aristotel Cancescu (PNL), Puchianu il face praf pe Cancescu, desfiintandu-l in privinta starii drumurilor judetene si comunale, afate in ograda celui de al doilea.
Dar Puchianu ii arunca in spinare contracandidatului tot ce a facut rau Scripcaru, seful sau de partid, in privinta asfaltarilor prin Brasov. Imi permit sa citez:
“Orice persoana aflata in exercitiu ar trebui sa aiba un bilant, dar in loc de bilant avem parte de inaugurari si taieri de panglici. Dupa doua mandate, aceasta Daciada a asfaltarilor este de neinteles.”
Aceasta apropo de drumuri judetene neintretinute – cum sunt cartierele marginase ale Brasovului – sau asfaltate de o calitate proasta – vezi comparativ asfalturile si mai rele din municipiu.
Chiar, nu se potrivesc acuzele acestea mai degraba activitatii lui Scripcaru?
La randul sau Cancescu se pune pe contraatac, dar o face doar prin justificari, in aceasta privinta avand palosul inmuiat de zicala: ”Cine se scuza, se acuza”.
Nu ca il iubesc pe Cancescu, dar Doamne fereste de inca patru ani de guvernare pedelista, cu Scripcaru si Puchianu la volan, ca se duce de rapa masina numita Brasov.
Si, in context, ma intreb daca Puchianu si-a facut reabilitarea (in Justitie) a micilor sale probleme penale, ca sa poata candida si fara casca de protectie de vajnic santierist.
Doamne, ce mai circ ieftin!

Dan Bota

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.