D. Puchianu (PDL) si-a demarat campania suparat pe Aeroport!

D. Puchianu (PDL) si-a demarat campania suparat pe Aeroport!

0 135

Se pare ca tema electorala a parlamentarilor PD-L care se vor lasati la vatra, la Brasov, nu consta in maretele lor realizari, cu care sa rupa gura targului ci in criticarea aeroportului. Ei sunt mobilizati sa sustina sus si tare ca aeroportul nu se face, ca, asa cum spunea Nicolae Vlad Popa, ar fi o investitie de cateva zile, ca lucrarile nu au inceput de fapt, asa cum a vrut sa demonstreze Dumitru Puchianu. Uitand ca este vorba de o investitie de peste 100 de milioane de euro, a carei realizare a inceput abia de doua saptamani si ignorand faptul ca pana si o amarata de asfaltare urbana se face de 4 ani neincetat si tot nu se vede mare lucru, Puchianu a adunat ziaristii si i-a plimbat la Ghimbav pentru a le demonstra ca groapa nu-i destul de adanca.
Deputatul care se vrea in fruntea Consiliului Judetean a criticat faptul ca pe amplasament sunt doar baracile muncitorilor. Pai tocmai! Orice lucrare incepe cu imprejmuirea si organizarea de santier, care organizare presupune inclusiv baracile si nu se face nicidecum peste noapte. Dar dorinta de a submina realizarile actualei conduceri a CJ a prelevat.
Replica nu a intarziat. Prtesedintel Aristotel Cancescu si seful comsiei speciale de realizare a Aeroportului din Consiliul Judetean Brasov, Iancu Vespasian Augustin i-au dat replica deputatului suparat.
“El are 7 procente in sondaje si crede ca astfel va putea sa creasca… Oricat s-ar opune el si prietenii lui, din fericire pentru noi aeroportul va exista, lucrarile au fost demarate si nu mai poate nimeni sa ne opreasca acum”, a declarat Cancescu despre deputatul democrat liberal.
“Abia au trecut doua saptamani. Startul lucrarilor este o realitate. S-a inceput trasarea viitorului aeroport(transpunerea de pe planse pe teren), in paralel lucram pentru schimburile de terenuri de pe amplasament (ferma cioban si peste 20 de proprietari). Nu ne-am putut misca mai repede pentru ca nici vremea nu ne-a permis, ploile din ultimele zile a transformat zona apropape intr-un lac, blocand practic intrarea in teren”, a explicat Iancu Vespasian. De asemenea el a criticat atitudinea ostila a parlamentarilor PD-L fata de aeroport. “Daca nu am fi avut atatea oprelisti, azi s-ar fi zburat de pe acest aeroport. Cel mai mare adversar al nostru a fost ministrul PD al Transporturilor, Radu Berceanu. Piedici ne-a pus si Vasile Blaga, pe vremea cand era ministru de interne, plus parlamentarii PD-L. Asa ca ar face mai bine sa taca”, a comentat Vespasian.

Bianca Sorescu

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.