4,3,2 in varianta lui Geoana!

4,3,2 in varianta lui Geoana!

0 144

Vazand ce succes a avut Mungiu cu al sau 4,3,2 , a mesterit si Geoana unul, adaptat situatiei din PSD (cod rosu): 4 mici, 3 lideri si 2 bauturi. Pentru ca ziua de 1 Mai sa fie intampinata cum se cuvinte, adica cu mici, staff si bere, pesedistii au organizat celebra “serbare campeneasca” in Parcul Izvor. Ca sa fie siguri ca nu irosesc micii pe opozantii pofticiosi, social-democratii au impartit doar membrilor de partid cartele pe care era inscriptionata ratia muncitoreasca: 4 mici+1bere+1 racoritoare. Daca ii pui la socoteala si pe Geoana, candidatul Diaconescu si Marean Vanghelie, ai ingredientele unei zile perfecte.
Fumul gratarelor nu l-a ademenit si pe Ion Iliescu, acesta preferand sa-i lase presedintelui Geoana monopolul festinului, care s-a bucurat de succes, odata ce s-a stat la coada cu orele pentru ratia gastronomica. Poate au fost cozi strategice, neavand altceva mai bun de facut, ca tot stateau degeaba si le ploua in gura, pesedistii au ascultat discursurile sefilor.
Daca e sa vedem partea plina a paharului, Geoana a avut noroc, altfel cine rabda sa-l asculte? Daca e sa vedem jumatatea goala a paharului, la cati draci si-or fi facut oamenii la rand nu putem fi siguri ca nu-l voteaza pe Oprescu. Cel putin doctorul nu i-a facut sa astepte cu orele o bere, care sa le stea in gat.
Vedeta zilei a fost, incontestabil, Geoana, data fiind ingeniozitatea speechului sau. PSD „pune omul in centrul actiunii”, a decretat presedintele PSD. Ca sa vezi, noi credeam ca maimutoii implementati, dar ne-a pacalit Vanghelie! “1 Mai e o sarbatoare de diferentiere intre noi, cei de stanga, si cei de dreapta”. Si cand te gandesti cati suntem convinsi ca e Ziua Internationala a Muncii!
„Cu un om precum Cristian Diaconescu, putem sa punem Bucurestiul pe un drum definitiv spre o capitala europeana”. Drum definitiv? Adica ultimul? Adica…pai in aceste conditii cine sa-l mai voteze pe Diaconescu? Dupa aceasta promisiune a lui Geoana, candidatul PSD are o singura solutie sa nu se faca de ras, sa fie foarte atent, sa nu cumva sa greseasca atunci cand se voteaza pe sine, sa aiba macar 1 vot!

Bianca Sorescu

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.