Tuborg Romania ii ajuta pe brasovenii nevoiasi

Tuborg Romania ii ajuta pe brasovenii nevoiasi

0 163

Tuborg Romania se implica in campanii de intrajutorare pentru brasovenii nevoiasi. Acest eveniment este organizat cu ocazia Sfintelor Sarbatori de Pasti, prilej cu care peste 2500 de brasoveni vor beneficia de o masa ceva mai imbelsugata.
Astfel, toate persoanele aflate in evidenta autoritatilor municipale ai primit ieri pachete cu alimente.
Programul intitulat sugestiv „Impreuna, mai aproape de oameni“ are loc in fiecare an inca din 2003 si a fost initiat de compania URBB.
In 2008, Brasovul a fost inclus pentru prima data pe lista locatiilor in care se desfasoara aceste actiuni de sprijinire a persoanelor cu dificultati socio-economice.
„Acesta este programul nostru de suflet pentru ca stim, in primul rand, cata nevoie au cei carora ne adresam de aceasta mana pe care le-o intindem. In al doilea rand, cred ca atasamentul angajatilor nostri decurge din faptul ca, in fiecare an, pachetele sunt pregatite chiar de ei, la fabrica Tuborg“, spune Shachar Shine, presedintele URBB.
Primarul Scripcaru este multumit de aceasta actiune care are loc in orasul pe care-l administreaza, motiv pentru caare a declarat: „Vreau sa le multumesc partenerilor nostri pentru ca actiunea de distribuire a pachetelor cu alimente, in cadrul programului «Impreuna mai aproape de oameni» se desfasoara anul acesta in Brasov. Acest demers se alatura eforturilor Primariei de a aduce lumina si speranta Sfintelor Sarbatori de Paste acolo unde se zimbeste mai rar. Eu sper ca initiativa partenerilor nostri sa fie urmata cat mai curand si de alte companii comerciale, pentru ca uneori este foarte simplu sa intinzi o mana celor aflati la nevoie“.
Pachetele oferite de Tuborg Romania contin napolitane Alka, ciocolata Mars, cafea Elita, brinza Hochland, bautura racoritoare Orangina, produse dulci Vel Pitar, produse de panificatie Titan si bere Tuborg, toate in valoare de 55.000 de lei.
Actiunea se desfasoara simultan si in alte orase in tara: Pitesti, Craiova, Iasi si Constanta.

Sanziana Motoroiu

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.