Culoarea tineretii… intr-o fotografie

Culoarea tineretii… intr-o fotografie

0 145

Directia Judeteana de Tineret Brasov anunta lansarea unui nou concurs pentru iubitorii artei fotografice. DJT Brasov vine cu o noua provocare pasionatii de fotografie. Competitia cu titlul „Culoarea tineretii” este un concurs de fotografie si creatie care se adreseaza tinerilor brasoveni a caror varsta nu depaseste 35 de ani. Tema concursului este tineretea, iar cei care doresc sa participe trebuie sa trimita maxim trei fotografii reprezentative pentru aceasta tema. Fotografiile vor fi insotite de un scurt text adecvat imaginii. Data limita pentru inscrierea la concurs este 30 aprilie, iar participantii pot trimite creatiile pe adresa de mail fototineret@gmail.com sau pot depune variantele printate ale fotografiilor (20×30 cm) la sediul Centrului de Tineret Brasov din str. Str.Suisul Castelului nr.1-3.
Lucrarile inscrise in concurs vor fi apreciate dupa mai multe criterii: incadrarea in tema, creativitate si originalitate, relatia text-fotografie. Jurizarea fotografiilor se va face de catre organizatori.
Asadar, DJT Brasov ii provoaca pe tineri sa surprinda culoarea tineretii… intr-o fotografie. Fotografiile inscrise in concurs vor face obiectul unei expozitii care va fi gazduita de Centrul de Tineret Brasov in cadrul evenimentului „Saptamana Tineretului” , care debuteaza in 2 mai cu Ziua Tineretului si se incheie in 4 mai cu Noaptea Alba.

Laura Moise

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.