Telework la Brasov – proiect finantat din fonduri structurale

Telework la Brasov – proiect finantat din fonduri structurale

0 142

Dupa spusele viitoarei doamne primar, d-na profesor Carmen Tanasescu, judetul nostru este pe locul intai la absobtia de fonduri europene.
Asa se face ca zilele acestea va fi pus in aplicare un proiect finantat din fonduri structurale.
Proiectul „Noi oportunitati de ocupare in mediul rural prin telework”, promovat de ADDJ Brasov, Agentiile Judetene de Ocupare a Fortei de Munca din Brasov si Harghita, alte organizatii din Regiunea Centru si din Italia, a fost selectat in categoria de proiecte strategice ce vor fi finantate prin Programul Operational Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane – POS DRU.
Acest proiect are ca scop dezvoltarea capitalului uman, iar valoarea totala care va fi cheltuita pe o perioada de trei ani este de peste trei milioane de euro.
Dat fiind faptul ca partenerii participanti la proiect sunt localizati in zone diferite din Romania si din strainate, acesta are un caracter national si trans-national.
Astfel, somerii din zonele rurale vor fi instruiti in legatura cu teleworking-ul (lucrul la distanta). In judetele Brasov si Harghita vor fi create centre speciale dotate cu linii telefonice, internet si calculatoare pentru ca totul sa functioneze in conditii optime.

Sanziana Motoroiu

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.