Umorul la romani

Umorul la romani

0 153

Publicatia Reader’s Digest a realizat un studiu mai putin obisnuit. Reprezentantii acestia au dorit sa afle care sunt cei mai amuzanti romani.
Conform statisticilor realizate in urma sondajului, a reiesit ca oradenii sunt oamenii care au cel mai mare chef de glume, caterinca, sotii si altele asemenea, dupa cum informeaza portalul de stiri frontnews.
Cei care au aflat de aceste rezultate inedite au gasit si o explicatie: „Intr-adevar, oamenii care traiesc in vestul tarii sunt mai deschisi datorita modelului occidental pe care l-au avut mai aproape”, a declarat Ioan Gyuri Pascu.
Astfel, oradenii au strans 20 de puncte, fiind urmati indeaproape de timisoreni cu 17 puncte.
Se pare ca nici noi nu stam prea rau. Brasovenii se afla la egalitate cu craiovenii, ocupand cu cinste locul al treilea, chiar daca se afla departe, ca punctaj, de primele doua de pe podium, cu numai 10 puncte. Imediat dupa noi vin bucurestenii cu 9 puncte, iar la coada clasamentului se afla iesenii.
Cu toate acestea, modalitatea de realizare a sondajului nu poate sa ridice anumite semne de intrebare. Acesta a fost realizat pe 30 de respondenti care au acceptat provocarea de spune ceva amuzant. Astfel, punctajul maxim pentru fiecare oras ar fi fost de 30 de puncte.
Chiar si intr-un top european asemanator, romanii nu stau prea rau la capitolul bufonerie. Astfel, Romania este ocupanta locului al patrulea cu un procentaj de 38 %, fiind surclasata de Croatia cu 54%, Ungaria cu 45% si Marea Britanie cu 40%.

Sanziana Motoroiu

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.