AJOFM organizeaza prima bursa a locurilor de munca pe 2008

AJOFM organizeaza prima bursa a locurilor de munca pe 2008

0 146

O veste buna pentru cei care nu au loc de munca sau sunt nemultumiti de cel actual. Agentia Judeteana pentru Ocuparea Fortei de Munca (AJOFM) Brasov a anuntat ca va organiza prima bursa a locurilor de munca pe acest an, in data de 18 aprilie. Cei interesati vor putea sa participe la data anuntata, incepand cu ora 9.00 la sediul Casei Armatei.
Bursa care se va desfasura pe 18 aprilie este una generala ce se desfasoara la nivel national si se adreseaza tuturor persoanelor interesate in gasirea unui loc de munca. AJOFM i-a informat pe agentii economici ca participarea la bursa este gratuita si ca ea reprezinta o oportunitate de a cunoaste direct oferta de forta de munca, de a recruta si selecta personal in vederea ocuparii locurilor de munca vacante din judetul Brasov.
Firmele interesate sa participe la bursa pot trimite AJOFM ofertele de locuri de munca vacante la numarul de fax: 0268.412.552 sau pe adresele de e-mail: bv_buget @ajofm.anofm.ro sau office @ajofm-bv.ro, in care sa specifice optiunea participarii la bursa, numarul de locuri de munca de care dispun, cat si meseriile in care sunt aceste locuri vacante.

Sanziana Motoroiu

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.