Tabere pentru vacanta de vara

Tabere pentru vacanta de vara

0 163

Vacanta de vara nu este departe, iar cei interesati de excursii si programe organizate si-au facut deja rezervarile.
Astfel, Autoritatea Nationala pentru Tineret nu a pierdut vremea si a venit cu oferte tentante pentru elevii silitori care vor sa petreaca ore placute alaturi de colegi in taberele de vacanta.
ANT ofera pntru vara 2008 nu mai putin de 6000 de locuri disponibile in taberele din circuitul lor.
Mai mult decat atat, vor fi organizate, de asemenea, si 10 tabere tematice, menite sa atraga cat mai multi participanti doritori de o vacanta activa. Dintre temele propuse, amintim: tabere de cercetasi, out-door team adventure, speologie, traditii si sport. De asemenea, vor fi organizate si 10 tabere nationale gratuite pntru elevii care au reusit sa se remarce prin rezultatele bune la invatatura.
Taberele externe nu au fost nici ele lasate deoparte, astfel ca ANT organizeaza tabere pentru elevi in Grecia si in Tunisia.
Taberele sunt deja pregatite si isi asteapta oaspetii. Taberele de la mare si cele de pe v alea Prahovei vor avea angajati si animatori specializai care-i vor antrena pe elevi in tot felul de activitati creative si distractive.
Preturile sunt ajustate posibilitatilor si nevoilor elevilor, astfel ca un loc intr-o astfel de tabara care include pe langa costurile cazarii si masa, variaza intre 38 si 46 de lei.

Sanziana Motoroiu

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.