„Viata la tara”, in imagini

„Viata la tara”, in imagini

0 145

In perioada 24 martie – 7 aprilie 2008, Centrul Cultural „Reduta” din Brasov este gazda expozitiei de fotografie „Hai la tara! – Traditia anotimpurilor”. Expozitia face parte dintr-un proiect realizat de Asociatia Eco Club Montan „Carol Lehmann” Brasov in colaborare cu Centrul Judetean pentru Conservarea si Promovarea Culturii Traditionale Brasov.
Expozitia pe care brasovenii o pot vizita pana in data de 7 aprilie este partea finala a primei etape a proiectului „Hai la tara!”, proiect care a debutat in perioada 22 si 24 februarie in satul Breaza, comuna Lisa.

Promovarea traditiilor romanesti
Scopul proiectului este acela ca, pe durata celor patru anotimpuri, in patru locatii rurale din judetul Brasov, sa promoveze frumusetea traditiilor romanesti, a naturii si a locurilor neatinse de civilizatie, folosind arta fotografica drept mijloc de exprimare. Imaginile suprinse de aparatul de fotografiat in satul Breaza, comuna Lisa, sunt spectaculoase, aratand spectatorului frumusetea satului, a vietii la tara, scotand la iveala o lume speciala, cu un farmec aparte.
Autorii expozitiei sunt tinerii din cadrul Asociatiei Eco-Club Montan „Carol Lehmann” care si-au unit fortele in realizarea proiectului denumit sugestiv „Hai la Tara! – Traditia anotimpurilor”. Ei s-au deplasat si au stat in satul Breaza pentru a face poze si pentru a-i intreba pe oameni despre bucuriile si necazurile, greutatile si frumusetile vietii de la tara.
Expozitia s-a bucurat de sprijinul si finantarea Centrului Cultural pentru Promovarea Culturii Traditionale Brasov.

Laura Moise

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.