Patinoarul de zgura ma-sii

Patinoarul de zgura ma-sii

0 155

Patinoarul lui Aristotel Cancescu a avut bani, a avut publicitate, a avut si tupeul de a rasari pe terenurile de tenis in plina primavara. Ceva i-a lipsit, totusi. Aseara, la marea inaugurare trambitata pe intreg trustul de presa pe care il patroneaza seful judetului, organizatorii evenimentului s-au apucat sa bifeze toate detaliile obiectivului. Asa au constatat ca lipseste ingredientul principal: gheata.
N-as vrea sa fiu acum in pielea omuletilor alora de zapada de la Societatea de patinaj, care ar fi trebui sa termine lucrarea la vreme, pentru ca patronul Cancescu sa-si onoreze promisiunile catre brasoveni. Ce crose de hochei si-or fi luat baietii pe cocoasa pentru ca si-au permis sa-l puna pe seful lor suprem in postura ridicola de a patina pe zgura!
Din cockteilul promisiunii lui Cancescu a lipsit taman gheata, ceea ce a facut ca lamaia pacalelii sa fie cu atat mai acra. Si ce mult s-a lucrat pentru ca pomana electorala a intrarii gratis la patinoar sa iasa bine si la timp! Gazetarii de la ziarul on-line controlat de Cancescu au fost chiar mai harnici decat muncitorii de la arena sportiva. In editia de ieri, 20 martie, se putea citit catre seara cum ca patinoarul a fost inaugurat joi seara.
Bietilor jurnalisti nu li se poate reprosa nimic. Au predat la timp patinoarul lor in versiune electronica.
La prima vedere, inaugurarea ratata nu pare sa aiba consecinte atat de grave. Aseara, putin dupa ora 19, cand era programata deschiderea, nici tipenie de om nu era pe arena Olimpia, in afara muncitorilor care-si faceau de lucru cu instalatiile nepuse in functiune. Faptul ca brasovenii pacaliti de anuntul deschiderii, cu care fusesera bombardati zile in sir de postul lui Cancescu, n-au dat buzna la patinat are partea lui buna. Staff-ul lui Cancescu o fi jubilat la gandul ca nimeni n-a observat mica lor pacaleala.
Daca s-ar gandi mai bine, ar descoperi partea foarte trista a povestii. Daca niciunul dintre destinatarii invitatiilor difuzate pe posturile MIX nu s-a sinchisit sa vina la patinoar, va dati seama ce audienta au baietii astia.
Patania cu patinoarul ar putea fi o buna invatatura de minte pentru cei care mai au naivitatea de a crede in promisiunile lui Cancescu. Cand seful judetului va anunta ca taie panglica vreunui drum judetean proasp?t asfaltat, nu va repeziti numaidecat cu masina in zona cu pricina. Lasati sa treaca doua-trei zile, sa se mai elibereze service-urile de primul val de creduli.

Vifor Rotar

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.