ELENA BASESCU, UN BRAND RIDICOL

ELENA BASESCU,
UN BRAND RIDICOL

0 153

D.D. Rujan
Aflandu-ne la Rm.Valcea, la sfarsitul saptamanii trecute, am cumparat imediat ce am vazut-o pe taraba publicatia „Ziarul de Valcea”. M-a atras un titlu de-a dreptul incredibil:
„RECLAMATIE DE MUTILARE SEXUALA: ELENA BASESCU, ACUZATA CA A BATUT UN PUSCARIAS”.
Stupefiantul titlu, pe o pagina intreaga, era pus deasupra unui articol care vorbea despre solutionarea „cazului” de catre procurorii din Rm.Valcea, prin neinceperea urmaririi penale, reclamantul Mihai Constantin inaintand recurs impotriva acestei solutii! De necrezut, cel care a depus plangerea la Parchet impotriva Elenei Basescu sustine ca, mergand cu prietenii intr-un club de noapte din Rm. Valcea, la o masa erau mai multe tinere, intre ele si Elena Basescu. Au intrat in vorba, sustine reclamantul Mihai Constantin, dupa care Elena Basescu l-a lovit intre picioare, cauzandu-i leziuni la organele sexuale.
Procurorul Carmen Vamesu, purtatorul de cuvant al Parchetului de pe langa Tribunalul Valcea, a explicat ca neinceperea urmaririi penale era o hotarare fireasca, in cadrul Dosarului cu nr.1102/P/2007, inregistrat la Parchetul cu pricina. Recursul inaintat la Tribunalul Valcea, cu termen 5 martie a.c., a avut, evident, aceeasi solutie, constatandu-se usor ca sustinerile individului faceau parte din „tactica” unor detinuti care isi alunga plictiseala, distrandu-se copios si povestind apoi celorlalti „colegi” de celula, despre… cum sunt plimbati de cateva ori pe luna pana la instanta si inapoi.
Fiind vorba de fata Presedintelui, detinutul din Penitenciarul Colibasi a fost consultat chiar si de un medic, care a avut surpriza sa constate ca nu… intre picioare avea el „probleme”, leziunile fiind anale, specifice homosexualilor, in urma unui act sexual fortat. In plus, un implant din bile din plastic, efectuat pe penis, constituia o alta ciudatenie a detinutului respectiv.
Tristetea reala in plan social este insa faptul ca „fanteziile” pseudosexuale si visurile erotice starnite de Elena Basescu prin penitenciare se datoreaza, din pacate, unei imagini publice nu tocmai potrivite pentru ceea ce ar trebui sa fie mezina Presedintelui tarii, mai nou, si cu pretentii asumate la varf in viata politica!
De asemenea, aparitia insistenta a acesteia in mass-media datorata prezentei prin barurile de noapte, la manifestarile in care afiseaza diverse toalete sau „evolueaza” ca manechin, repeta la indigo comportamentul altei Elene cu pretentii politice. Iata de ce situarea sa, mereu in prim plan, la petrecerile mondene televizate copios, amorurile intempestive, „aprecierile” despre automobile superscumpe pe care le conduce, mai nou, chiar interviuri si „cuvantari” politice usor penibile si agramate, i-au conturat un portret in care apropierea de fostul mezin al dictatorului Ceausescu se face firesc.
Doamne fereste de mai rau!…

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.