Sanctionarea nerespectarii regimului gunoaielor

Sanctionarea nerespectarii regimului gunoaielor

0 146


Observandu-se ca romanul, in multe privinte, nu intelege daca nu este tras de urechi, SC URBAN SA,? firma acreditata cu mentinerea curateniei in Brasov si care a amenajat si primele platforme pentru colectarea deseurilor menajere pe sortimente si categorii, a pornit, impreuna cu echipaje ale Politiei Comunitare, sa verifice cum depoziteaza brasovenii gunoaiele.


Daca, in linii mari, nu s-au constatat nereguli, au fost si locuri in care cetateni sau firme si-au batut joc de reguli.


Amenzile au fost aplicate pentru depozitarea gunoaielor langa platforma, imprastierea gunoaielor pe platforma, depozitarea de moloz sau deseuri lemnoase langa platforma – trebuie sa fie cunoscut faptul ca aceste deseuri sunt ridicate de fima in saci speciali, la solicitare – precum si blocarea platformei prin parcarea autovehiculelor.


Au fost aplicate amenzi in valoare de 85.500 lei, iar in 110 cazuri s-au facut doar avertismente.


Socotesc aceasta actiune ca binevenita pentru instaurarea ordinii in Brasov, in ceea ce priveste depozitarea gunoaielor, mai ales ca vine vara cu ale ei calduri.


Insa ar fi de dorit ca asemenea echipaje sa si impiedice imprastierea gunoaielor de catre “trupele de comando” tiganesti care scormonesc prin containere si imprastie gunoiul.


?


Dan Bota

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.